До курсантів першого курсу Сумської філії ХНУВС завітали спортсмени та тренери зі спортивного клубу «B-tone».

«Ми раді, що наші з вами спортивні зустрічі вже стали традицією, - звернувся до курсантів директор спортивного клубу «B-tone» Дмитро Стриженок. – Приємно, що молоде покоління активно займається спортом. І сьогодні у вас є можливість показати себе у змаганнях. Бажаю всім успіху. А переможе – найсильніший».

У змаганнях прийняли участь три команди курсантів, які повинні були виконати наступні завдання: стрибки зі скакалкою, SiT ups, присідання, берпі, зворотні берпі, станова, тяга та випади. Слідкували за часом та вірністю виконання вправ тренери спортивного клубу: Марина Коба, Андрій Дмітрієв, Сергій Говтва та Андрій Рибалка.

Тренер Дмитро Попович для всіх присутніх провів майстер-клас із самооборони Крав-мага, де кожен міг не тільки навчитися, а й особисто взяти участь та показати свої вміння з рукопашного бою.
Більшість учасників змагань встановили особисті рекорди, і хоча не всі стали чемпіонами, спортивний інтерес та жага до перемоги панували до самого кінця змагань.

По завершенню і за результатами змагань суддівською колегією було визначено переможців. Ними стали команда курсантів навчальної групи СФ-102. Всі учасники змагань отримали солодкі призи.