У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися організаційні збори мешканців гуртожитку, які були організовані та проведені провідним фахівцем відділення кадрового забезпечення Ганною Мітітєл та комендантом гуртожитку Світланою Білан.

Звертаючись до присутніх, Ганна Іванівна підкреслила, що університетська спільнота – це єдина дружна родина, де кожен має виявляти самоповагу і повагу до іншого, навчитися налагоджувати міжособистісні стосунки, бути самостійним, а також закликала берегти у належному стані кімнати і утримувати порядок. Вона ознайомила мешканців гуртожитку із Положенням про студентський гуртожиток, дотриманням маскового режиму, карантинних обмежень та правил внутрішнього розпорядку, які мають обов’язково виконуватися.

Комендант гуртожитку розповіла про організацію проживання, прибирання, перевірку стану кімнат, чергування студентів на кухні, про участь у благоустрої гуртожитку.

У ході зборів були проведені вибори студентської ради та старости гуртожитку. Відкритим голосуванням на посаду старости було обрано студентку 2 курсу, мешканку кімнати № 206 Тетяну Пташок.

До складу студентської ради увійшли: Ніштенко Юлія – заступник старости (відповідальна за корпус дівчат); Ярошенко Костянтин – заступник старости (відповідальний за корпус хлопців); Лахтарина Владислав – відповідальний за спортивний сектор; Мамій Карина – відповідальна за культурно-масовий сектор; Стародворська Владислава - відповідальна за інформаційний сектор.

Вітаємо всіх переможців! Бажаємо сил та натхнення у здійсненні поставленої мети.