Перші дні навчання для студентів першого курсу стали напрочуд насиченими різноманітними подіями. Під час Тижня першокурсника відбулася низка заходів, покликаних долучити вчорашніх випускників шкіл і технікумів до університетської спільноти.

У рамках заходу було проведено екскурсії по всіх підрозділах бібліотеки, студенти отримали інформацію щодо правил користування книжковими фондами, каталогами та картотеками, переглянули книжкові виставки та отримали комплекти підручників для першого семестру. Всього було видано майже тисячу примірників.

В основній читальній залі для студентів-першокурсників оформлена виставка-рекомендація «Знання нам відкриває стежку у майбутнє», де представлено підручники, посібники, довідкові видання, збірники наукових праць та ін. Завідувач бібліотеки Світлана Григор’єва провела бібліографічний огляд літератури та детально познайомила студентів з матеріалами виставки.

Для курсантів першого курсу СЦППП «Академія поліції» було проведено презентацію бібліотеки. Курсанти отримали інформацію про структурні підрозділи книгозбірні, бібліотечний фонд, книжкові виставки та інсталяції, різновиди каталогів та картотек, зокрема, електронний каталог, доступ до порталу бібліотеки ХНУВС та репозитарію, переглянули слайди.

Шановні першокурсники, не витрачайте марно дорогоцінний час! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваємось, в бібліотеці ви знайдете корисні книги, цікаву інформацію та відповіді на свої запитання.

Щасливого студентського життя!