29 серпня 2021 року з нагоди відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність на Алеї Слави, біля меморіального каменю, закладеного на честь загиблих воїнів - земляків з міста Суми, відбулися поминальна Літія та покладання квітів до пам’ятного знаку Героям України та могил загиблих у зоні АТО/ООС.

До заходу долучилися курсанти 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, які разом із провідним фахівцем, майором поліції Сергієм Товстухою вшанували пам'ять тих, хто загинув в боротьбі за вільну й суверенну державу – бійців АТО/ООС та поклали квіти до могили Олександра Ткаченка, майора міліції, учасника бойових дій в АТО, який загинув 11 липня 2014 року на території м. Сіверськ Донецької області, під час виконання бойових завдань.

Також, цього дня курсанти вшанували пам'ять та поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.