День народження України – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

24 серпня курсанти 2 курсу на чолі із провідним фахівцем філії майором поліції Товстухою С.О. долучилися до Літії, під час, якої вшанували хвилиною мовчання всіх борців за незалежність України та поклали квіти до могил загиблих в зоні АТО та до пам’ятника Героям Небесної Сотні, до пішої ходи, разом із керівниками міста, області, громадськими організаціями, представниками трудових колективів і навчальних закладів пройшли центральною вулицею міста.

Директор Сумської філії Сергій Лукаш разом із науково-педагогічним колективом взяли участь в урочистому мітингу «З любов’ю до України», який відбувся у сквері Шевченка. Під час заходу було виконано спільну молитву за Україну та Духовний Гімн України «Боже, великий, єдиний». Кульмінацією святкового заходу стало покладання квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Сумська філія завжди підтримує міські ініціативи, спрямовані на єднання містян та формування патріотичної свідомості, національної самоідентичності у молодого покоління.