Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, значення якої переоцінити неможливо. Головна мета свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способу життя та вчасної профілактики захворювань.

Наше здоров’я - це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. І переважно це стосується спроб повернути його на своє місце.

Ніхто не хоче хворіти. Адже хвороба — це, як мінімум, клопоти й витрати. Ви не тільки погано почуваєтесь, але й не можете працювати або вчитись, заробляти гроші чи дбати про свою сім’ю. Можливо, комусь навіть треба за вами доглядати, а вам — платити чималі гроші за медикаменти й лікування.

Недарма кажуть: профілактика краща за лікування. Хоча деяких хвороб не уникнути, ви можете багато зробити для того, щоб сповільнити розвиток захворювання чи взагалі йому запобігти.

З метою привернути увагу користувачів бібліотеки до злободенних проблем та актуальних питань, котрі допомагають поліпшити здоров’я бібліотекою філії організовано книжкову виставку – заклик

«Стиль життя - Здоров'я»

Книги, представлені на виставці висвітлюють вічні, життєво важливі за всіх часів проблеми: як зберегти здоров'я, енергію молодості і довголіття, продовжити життя, застосовуючи цілющі рослини рідного краю.

Зокрема, виставка на тему охорони здоров’я спрямована на підтримку у пропагуванні здорового способу життя. У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання. Всім хворим – якнайшвидшого одужання. Медикам – хорошої матеріальної і технічної бази. Всім нам – бути здоровими і життєрадісними!

Будьте здорові, зберігайте спокій і піклуйтеся про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких кожного дня, адже це запорука щасливого життя!

ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ ГІГІЄНИ, СЛІДКУЙТЕ ЗА ТИМ, ЩО ЇСТЕ, БУДЬТЕ ФІЗИЧНО АКТИВНИМИ, ЗАБЕЗПЕЧТЕ СЕБЕ ХОРОШИМ СНОМ, ВІДМОВТЕСЬ ВІД АЛКОГОЛЮ, ТЮТЮНОПАЛІННЯ ТА НАРКОТИКІВ

Будьте здорові, цінуйте своє життя !