Небесна Сотня – то в серцях вогонь.
Він гаряче палав за Україну.
Віднині тихим співом заспокой
Ти, земле рідная, свою дитину.
Небесній Сотні шана й молитви,
За чисті душі, що злетіли в небо.
Їм шлях високий Боже, освяти.
І в мирі, Господи, прийми до себе.

20 лютого 2021 року – сьомі роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності. Цього дня,7 років тому, Україна пережила найтрагічніший етап Революції гідності. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі Києва понад сотня людей загинули від куль, побиття або відійшли у вічність пізніше від отриманих поранень. Їх назвали Героями Небесної Сотні. Українські Ангели полягли за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Вони не були героями. Вони були звичайними людьми. І в останню мить віддали найдорожче – своє життя. За нас віддали. Аби ми жили. Долюбили за них, пісень за них доспівали.

З нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в бібліотеці експонується книжкова виставка « Безсмертні ангели», яка містить документальні та художні книги сучасних авторів про події на Майдані, а також світлини Героїв Небесної сотні .

Небесна сотня назавжди буде прикладом самопожертви в ім’я вищих ідеалів, одним із яких є Гідність. Відданим життям за Україну, за волю і незалежність нашого народу вони засвідчили цю найвищу міру любові.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

Слава Україні!!!