У Сумській філії ХНУВС відбулася онлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами та їх батьками. Представники закладу вищої освіти розповіли про філію та особливості навчання, ознайомили з перспективами працевлаштування після отримання диплому.

У заході взяли участь: директор філії, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш; провідний фахівець філії, відповідальна особа за вступну кампанію Цвітана Скорина та завідувачі кафедр: Оксана Панасюк, Олена Лук’янихіна та Надія Демиденко. До заходу підключились 100 локацій, які охопили понад 200 учасників із різних міст Сумської області. Захід тривав 2 години у форматі «запитання-відповідь». Всього було задано і отримано відповідей більше ніж на 100 запитань від вступників.

Під час спілкування представники університету продемонстрували учасникам заходу здобутки філії у навчальній та науковій роботі, її матеріально-технічну базу, представили відеоролик про заклад вищої освіти, ознайомили з покроковою інструкцією щодо етапів вступу до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Онлайн зустріч зі вступниками філією проводиться вже втретє і це не останній захід такого формату, адже враховуючи карантинні обмеження ми просто зобов’язані донести всю необхідну інформацію до наших абітурієнтів.