Дорогі студенти та курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ!

Щиро вітаємо Вас і Ваше керівництво з чудовим і прекрасним ювілеєм, із 25-річчям з дня заснування університету!

25 років – це вік молодості, зрілості і розквіту.

Харківський національний університет внутрішніх справ займає гідну позицію серед вишів України щодо забезпечення високої якості підготовки фахівців для правоохоронних та правозастосовчих органів усієї держави, здобутки яких в законотворчій та науковій діяльності високо оцінює держава та суспільство.

Ми – студенти Сумської філії щасливі, що є частинкою Харківського національного університету внутрішніх справ. Нас переповнюють глибокі почуття радості, що маємо можливість висловити глибоку подяку і шану всьому колективу університету.

Курсантсько-студентському самоврядуванню бажаємо, щоб студентське життя в університеті принесло лише приємне задоволення, і було наповнене креативними ідеями, добрими справами, цікавими подіями, хвилюючими зустрічами, мудрими вчинками, щирими переживаннями.

Керівництву та науково-педагогічному колективу університету зичимо широких і щасливих доріг, оптимізму і віри, здійснення усіх планів, намірів та сподівань, здоров’я та удачі, родинного затишку!

А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності нехай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові, миру та добра! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

З повагою,
студенти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.