У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося чергове засідання вченої ради. Серед питань, які розглядалися під час засідання, – про організацію профорієнтаційної роботи у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ; про стан та перспективи розвитку дистанційної форми навчання; стан працевлаштування випускників університету та їх адаптацію до професійної діяльності на посадах; cтан роботи щодо розвитку та належного утримання матеріальної бази та раціонального використання матеріальних та енергетичних ресурсів.

Крім того, на засіданні вченої ради філії було схвалено та рекомендовано до розгляду Науково-методичною радою ХНУВС навчально-методичні матеріали, розроблені викладачами кафедр.

Також директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Сергій Станіславович Лукаш на засіданні детально проаналізував виконання рішень Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ та рішень вченої ради Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.