Цими вихідними студенти-першокурсники Сумської філії, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», Ілля Тепляков, Діана Курако, Ігорь Шульга, Анна Роженко та Анна Кравченко вперше вирішили долучитися до волонтерської роботи – допомогти у плетінні маскувальних сіток для військових. Для них це було нове і незвичне завдання, але бажання підтримати захисників країни виявилося сильнішим за будь-які сумніви.

Прийшовши до благодійного фонду «МИ ТУТ - Північний Форпост» їх радо зустріли досвідчені волонтери, які багато місяців займаються плетінням сіток. Вони ретельно пояснили студентам основи плетіння, щоб сітка виглядала природно і добре маскувала техніку та позиції на передовій. Робота була кропіткою, вимагала терпіння та уважності, але хлопці та дівчата швидко вчилися. Зосередившись на завданні, вони втягнулися в процес, і робота пішла швидко.

Разом із волонтерами наша молодь виготовила сітку для бійців Курського напрямку. Ця ініціатива стала початком нової хвилі волонтерства серед першокурсників.