28 червня Україна відзначає День Конституції — одне з найважливіших державних свят, яке об’єднує усіх українців і символізує демократичні цінності, права та свободи громадян, закріплені в Основному законі країни. Цей день є нагадуванням про довгий і тернистий шлях нашої держави до незалежності та демократії.

Представники Сумської філії долучилися до міського заходу, присвяченого 28-ій річниці Дня Конституції України, де разом із владою області, військовими, правоохоронцями та громадськістю міста вшанували хвилиною мовчання усіх, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність нашої країни.

З нагоди цієї надважливої події та у межах виховної роботи студенти першого курсу спеціальності «Право» Марк Ніколенко та Гліб Курдес на чолі з провідним фахівецем відділення кадрового забезпечення Ганною Мітітєл поклали квіти до пам’ятника великому українському поету Тарасу Григоровичу Шевченку. Великий Кобзар є символом національної ідентичності та боротьби за свободу. Його твори та ідеї відображають прагнення до справедливості, рівності та незалежності, що є основоположними принципами української Конституції.

З Днем Конституції України!