У сучасному світі, сповненому викликів та труднощів, волонтери відіграють вирішальну роль у підтримці тих, хто найбільше потребує допомоги. Особливо це стосується тварин, які часто залишаються без належної уваги.

Для студентки другого курсу Марії Івах волонтерство стало важливою частиною її життя. Вона багато років поспіль відвідує Сумське товариство захисту тварин, де не тільки допомагає, але й розвиває себе, знайомиться з новими людьми та здобуває корисні навички.

Її історія – це історія підтримки, турботи та справжньої любові до чотирилапих друзів. Її приклад надихає та демонструє, що милосердя та співчуття не знають меж, одна людина може змінити життя багатьох тварин.

Цими днями наша студентка допомагала у притулку доглядати врятованих тварин із прикордоння Сумської області та Донеччини.

«Про важливість захисту тварин треба говорити, заохочувати інших до цієї справи, і разом ми зможемо створити світ, де всі тварини відчуватимуть себе в безпеці», – наголошує голова волонтерського сектору студентсько-курсантського парламенту Марія Івах.