У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися змагання з футболу серед груп курсантів другого курсу. У змаганнях взяли участь 3 команди «Чорні мамби» (СФ-201), «Моноліт» (СФ-202), «Прагматик» (СФ-203).

Змагання проводилися з нагоди Дня здоров’я та з метою популяризації футболу серед молоді, пропаганди здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності та змагального досвіду молоді. Організаторами змагань з футболу виступив спортивний сектор студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії ХНУВС.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор Сумської філії Сергій Станіславович Лукаш, який привітав усіх учасників із Днем здоров’я і побажав успіхів у навчанні та спорті.

Гра пройшла у дружній атмосфері, яка сприяла єднанню та набуттю командного духу. Після довготривалої гри команда взводу СФ-201 «Чорні мамби» виборола 1 місце. Переможці були нагороджені грамотою, а усі учасники отримали заохочувальні подарунки.

Гарний настрій та чудова гра є запорукою успіху, які додадуть учасникам та вболівальникам здорового духу та наснаги у навчанні.

Бажаємо фізичного загартування та моральної стійкості.