Доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Світлана Виганяйло провела профорієнтаційну бесіду з учнями 11-го класу Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад). 
 
Доповідач презентувала одинадцятикласникам Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ, спеціальності, за якими ведеться підготовка здобувачів освіти, особливу увагу було акцентовано на перевагах навчання у закладі вищої освіти та спеціальностях, за якими здійснюється набір за державним замовленням за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність».
 
Світлана Виганяйло розповіла про актуальність і необхідність у сучасному суспільстві професій, які можна здобути під час навчання за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо умов та особливостей навчання. Учні отримали відповіді на запитання про перспективи подальшого працевлаштування, а також корисні поради щодо підготовки до НМТ.
 
Зустріч відбулась в дружній та невимушеній обстановці. Дякуємо керівництву навчального закладу за надану можливість поспілкуватись з майбутніми абітурієнтами.