У рамках профорієнтаційної роботи Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ доцентка кафедри соціально-економічних дисциплін Світлана Петровська провела онлайн зустріч із учнями 11-х класів Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Стрельченка.

Доповідач презентувала випускникам Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ та спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти у закладі, – 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність». Ознайомила майбутніх абітурієнтів із умовами вступу та особливостями підготовки у закладі вищої освіти.

Розповіла випускникам про можливості та перспективи, які відкриваються перед особою, яка отримала юридичну освіту, акцентувала увагу на особистісних і професійних навичках, якими повинні володіти юристи.

Також ознайомила випускників із можливістю навчатися за державним замовленням за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» та навела переваги навчання курсантів.