Студенти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ пройшли курс занять із психологічної підготовки, які проводилися у «Клініці, дружня до молоді» Сумської міської ради за підтримки БФ «AVSI» та БФ «Helpgroup».

«Цікаві та насичені заняття психологічно розвантажують учасників в часи небезпеки і випробувань. Ми навчалися разом керувати емоціями, розуміти та підтримувати себе, адже це важлива складова нашого життя», - насамкінець наголосила досвідчена психологиня Таїсія Луцьковська.

Після завершення занять студенти поділилися думками, враженнями та емоціями.

Студентка 1 курсу Марія Колбас зазначила, що корисні поради, які отримали в процесі спілкування із психологом знадобляться в житті, щоб бути впевненими у собі, уміти опанувати себе, допомагати близьким та підтримувати здоровий психологічно-емоційний стан в критичних умовах.

Студент 1 курсу Владислав Барабаш говорить, що повітряні тривоги дуже впливають на психіку людини, і робити звичайні буденні речі дуже складно, а навчання вимагають значного ресурсу, тому заняття з психологічної підтримки сподобалися, було цікаво, вони досить вагомі, щоб будувати плани на майбутнє.