З метою організації дозвілля молоді та художньо-естетичного виховання курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ разом із провідним фахівцем Ганною Мітітєл переглянули виставу «Мить перед стрибком у прірву» за п’єсою сучасного українського драматурга Олександра Вітра «Ніч вовків», яку презентував молодіжний театр «Кураж» Сумського державного університету.

Курсанти мали можливість познайомитися з учасниками театру та насолодитися їх грою в чудовому дійстві з проникливими діалогами, чарівною музикою, танцями, піснями, почуттями…

Після перегляду курсанти поділилися своїми враженнями. «У виставі чітко відстежується низка актуальних сучасних проблем: кохання, зрада, ненависть, помста, чесність, порядність, де насправді на тебе чекає небезпека і хто є реальним ворогом. Вистава змушує задуматись», - наголошують курсанти.

Ганна Іванівна подякувала своїм колегам за запрошення, за цікаву та актуальну виставу, і зазначила, що морально-духовний розвиток особистості є одним із важливих напрямів виховної роботи, який передбачає формування моральних, правових, естетичних, а також інтелектуальних цінностей студентсько-курсантської молоді. А театральне мистецтво цьому є приклад.