Відбулося чергове засідання вченої ради Сумської філії ХНУВС. На початку засідання привітали з ювілеєм методиста відділу навчально-виховної роботи Бойко Ірину Борисівну, побажали міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень.

На засіданні було розглянуто низку важливих питань життєдіяльності університету, а саме: про результати фінансової діяльності у 2022 році та перспективи фінансового забезпечення на 2023 рік; про підвищення практичної спрямованості наукових конференцій, що проводяться у Сумській філії ХНУВС; про військово-патріотичне виховання здобувачів та про адаптацію першокурсників до умов навчання в закладі вищої освіти. Ще одним важливим питанням, що було проаналізовано на черговому засіданні вченої ради, стало питання організації профорієнтаційної роботи Сумської філії. Окрім того, розглянули низку важливих організаційних питань.

Також, на засіданні голова вченої ради Сергій ЛУКАШ детально проаналізував виконання рішень Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ та рішень вченої ради Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.