«Сутність війни — знищення не лише людських життів, а й плодів людської праці. Війна — це спосіб розбивати вщент, розпорошувати в стратосфері, топити в морській безодні матеріали, які могли б поліпшити народу життя і тим самим зробити його розумнішим» — Джордж Оруелл

Із нагоди роковин широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну, війни, яка продовжується з 2014 року, та триває сторіччями і направлена на знищення Українського народу, викладачем кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Матусом В. проведена кураторська година зі студентами спеціальності «Право» групи СФдср 20-1.

Ця неспровокована і злочинна війна проти України, Європи та всього демократичного світу має обов’язково завершитись очищенням всієї української землі від російської окупації нашою спільною перемогою та твердими гарантіями довготривалої безпеки нашої держави і всього демократичного світу.

Студентство, як найбільш мотивована і прогресивна частина суспільства, бажає жити в мирній, демократичній, цивілізованій та прогресивній державі.