З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у міському мітингу-реквіємі, який відбувся на Алеї Героїв Центрального кладовища та біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні за участі керівництва області, міста, військових, правоохоронців та громадськості.

Був проведений Молебень за загиблими, хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у боротьбі за незалежність України, запалили свічку пам’яті біля могили Героя України Олексія Братушки та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблих в АТО/ ООС, у російсько-українській війні та до монументу Героям Небесної Сотні.

Пам'ять про подвиг та героїзм Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої країни, назавжди залишаться в серцях українців. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо і сьогодні в умовах повномасштабної збройної російської агресії.

Наші незламні українці, захищаючи державність і справедливість, неподільність та цивілізованість, продовжують боротися за територіальну цілісність, незалежність та наш європейський вибір. Небесна Сотня - перші герої російсько-української війни, бо фактично це була перша битва, битва за право жити в демократичній, європейській країні, їх імена закарбовані в історії кожного міста України.

Вічна пам'ять Героям небесної Сотні, які полягли за вільний вибір народу, за суверенну незалежну Україну!