Учні Ліцею Боромлянської сільської ради з власного досвіду знають, що таке війна та окупація. На жаль, їхнє селище та сама школа, колись сучасна й гарна, зазнали значних руйнувань.

Напередодні річниці повномасштабного вторгнення російської армії в Україну доцент кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Ганна Довгополова провела з учнями ліцею онлайн-зустріч. Виховна бесіда була присвячена висвітленню особливостей роботи поліції під час війни – попередження диверсій, зачищення деокупованих територій від ДРГ, евакуація цивільного населення з особливо небезпечних районів, посилене патрулювання тощо. Значна кількість працівників поліції несуть службу в Збройних Силах України, ціною власного життя захищаючи незалежність нашої держави.

Під час зустрічі ще раз наголосили на важливості єднання зусиль кожного у спільній боротьбі проти ворога. Завданням дітей є сумлінне навчання, бо освіта – запорука відбудови України в майбутньому. Принагідно старшокласників було ознайомлено зі спеціальностіями та умовами вступу до Сумської філії ХНУВС.