До роковини вторгнення росії на територію України у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено тематичний вечір «Наша сила в нашій єдності».

На вечорі були присутні курсові офіцери, викладачі, курсанти та почесні гості. Тематичний вечір розпочався піснею «Ой, у лузі червона калина», яка стала Гімном Незламності усіх українців під час війни та вшануванням пам'яті загиблих Героїв у боротьбі за Україну.

На заході виступили ветерани Афганської війни, учасники бойових дій в АТО/ООС, волонтери Володимир Щеглов та Микола Кіченко.

У своїх виступах гості заходу поділилися спогадами про свій бойовий досвід, який знадобився для захисту України на Сході з 2014 року та розповіли про свій волонтерський внесок у добрі справи, щоб протистояти ворогу і наблизити перемогу. Сьогодні наші Збройні Сили України зі зброєю в руках мужньо боронять наші міста та села, відбиваючи ворожі атаки, відвойовуючи кожен клаптик рідної землі, виборюючи нашу незалежність і свободу.

У творчій частині вечора Володимир Щеглов виконав свої авторські патріотичні пісні, які виховують у молоді любов до рідного краю, до своєї рідної землі, а курсанти 2 курсу презентували тематичну концертну програму: віршовані рядки, танці та патріотичні пісні, народжені війною.

Захід пройшов у патріотичному дусі, з почуттям гідності і поваги до сьогодення, завершивши безсмертними словами: Слава Україні! Героям Слава!