Викладачі Сумської філії ХНУВС проводять профорієнтаційну роботу в освітніх закладах Сумської області. За сприяння керівництва Коровинської ЗОШ I-III ст. завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Лук’янихіна з доцентом кафедри Світланою Петровською провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із старшокласниками.

Олена Лук’янихіна розповіла про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у Сумській філії ХНУВС. Доповідач докладно зупинилась на особливостях вступу на спеціальність 262 Правоохоронна діяльність за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб, окреслила загальні вимоги щодо вступу для отримання фаху юриста (спеціальність 081 Право).

Присутніх на зустрічі учнів зацікавили обов’язкові етапи для вступу у заклади системи МВС на бюджет: подача анкети, формування особової справи, проходження лікарняної комісії, проходження співбесіди і випробувань із фізичної підготовленості, а також предмети НМТ. На всі питання було дано докладні відповіді і надано контактні дані для подальшого спілкування.