3 лютого 2023 року відбулась профорієнтаційна зустріч із старшокласниками Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей, під час якої найкращих учнів Сумщини ознайомили з можливістю отримання якісної юридичної освіти у Сумській філії ХНУВС.

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ганна Довгополова познайомила майбутніх абітурієнтів із перевагами навчання у Сумській філії ХНУВС, серед яких, зокрема, залучення до освітнього процесу юристів-практиків, можливість обміну досвідом та спілкування зі студентами-правознавцями Європи, яскраве та активне студентське життя.

До зустрічі долучився провідний фахівець Сумської філії Валерій Кудрявцев, який надав вичерпну інформацію про напрями підготовки здобувачів освіти, умови вступу та процедуру подання усіх необхідних документів. Гімназисти погодились, що успішний професійний розвиток та вдалий кар’єрний ріст молодої людини залежить від правильного вибору майбутньої професії, а тому їм належить зробити дуже відповідальний вибір.