Представники студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ курсанти 1 курсу Вікторія Ярова, Аліна Шевченко, Анастасія Замяткіна та Андрій Левченко взяли участь у міському заході «120 хвилин про можливості молоді», організованого відділом молодіжної політики Сумської міської ради (начальник Тетяна Сахнюк), який відбувся у молодіжному центрі «Романтика».

Даний захід проводився у рамках проєкту «Act to Got” за підтримки програми Erasmus + Європейського Союзу за участі менеджера проєктів ГО «Центр євроініціатив», координаторки Асоціації євроклубів Сумщини Лариси Кондратенко.

Молодіжна зустріч об'єднала молодих, ініціативних, впевнених та прогресивних людей, які мали можливість ознайомитися з механізмами впливу на формування молодіжної політики, дізнатися про можливості для сучасної молоді та дослідити реалії та розвиток місцевої молодіжної політики Сумської міської територіальної громади.

Курсанти-першокурсники надихнулися новими ідеями та в черговий раз переконалися, що межі існують тільки в нашій голові, а ідеї творять світ! Захід пройшов цікаво та змістовно. Все буде Україна!