У рамках Дня Святого Миколая волонтери-студентки 1 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Марія Колбас, Анастасія Чала, Влад Барабаш, Майя Мартиненко, Вікторія Сіренко, Ірина Томченко допомогли Благодійному фонду «Дзеркало добра» у плетінні зимових маскувальних сіток.

«Волонтерський загін здобувачів нашого закладу вищої освіти з початку навчального року співпрацює із даним фондом та допомагає йому у плетінні маскувальних сіток для Збройних Сил України, - наголошує провідний фахівець Ганна Мітітєл, адже у час війни це - найважливіше».

Також разом із нашими волонтерами до Дня Святого Миколая добру справу зробив дідусь нашої курсантки 1 курсу Єлизавети Старостенко – Володимир Петрович, який власноруч виготовив маскувальну сітку та передав волонтерам фонду, за що йому щира вдячність.

За активну громадську позицію, волонтерську діяльність, благодійну допомогу та плідну співпрацю в підтримці військових, які боронять нашу рідну Україну, волонтери Сумської філії були відзначені до Міжнародного Дня волонтерами Грамотами та Подяками Благодійного фонду «Дзеркало добра» та Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації.