Директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш та провідний фахівець філії Валерій Кудрявцев разом із начальником сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ГУНП в Сумській області Сергієм Тютченком 23 листопада 2022 року взяли участь в онлайн-зустрічі з абітурієнтами 2023 року вступу з Сумської, Полтавської та Київської областей на місця державного замовлення.

Зустріч була організована відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи ХНУВС. Директор Сумської філії Сергій Лукаш розповів майбутнім абітурієнтам, за якими спеціальностями здійснює підготовку фахівців Сумська філія ХНУВС, а також початкові етапи проходження вступної кампанії від відкриття та заповнення анкети кандидатам на навчання за державним замовленням на порталі osvita.np.gov.ua, до оформлення особової справи в ГУНП в Сумській області.

Учасникам онлайн – зустрічі були надані змістовні відповіді на всі запитання, а також надана інформація щодо контактних осіб з боку як ЗВО, так і ГУНП для вирішення можливих питань.