04 жовтня представники Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилися до урочистого заходу з нагоди відзначення Дня територіальної оборони України. Цей день відзначається з 2020 року згідно Указу Президента України, з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій, а також зважаючи на високу роль територіальної оборони в забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України. Бо саме територіальна оборона є однією із складових національного спротиву.

Даний захід відбувся у Сумському національному театрі драми та музичної комедії імені Михайла Щепкіна за участі керівництва області, народних депутатів України, військових, тероборонівців Сумщини, громадськості та молоді міста. Цього дня лунали слова подяки тероборонівцям за те, що в перші дні війни основний удар взяли на себе саме добровольчі батальйони та сили тероборони. А після урочистостей відбувся чудовий патріотичний концерт під гаслом «Воля. Свобода. Перемога», представлений «щепкінцями» та артистами Луганського українського театру.

Колектив Сумської філії вітає захисників та захисниць Сумщини, всієї України, і бажає міцного здоров’я, незламності духу та нових перемог над окупантами. Все буде Україна!