Голова волонтерського сектору студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ курсантка 3 курсу Єлизавета Шевцова разом із волонтерами-ершокурсниками долучилися до плетіння маскувальних сіток для військових.

Досвідом плетіння сіток поділилися із нашими першокурсниками волонтери Благодійного фонду «Дзеркало добра» та розповіли про важливість маскування у боротьбі із російськими окупантами. Після чого, наш десант взявся за роботу: хто вплітав камуфляжну тканину у сітку, хто її нарізав, і за 4 години плідної праці волонтерами Сумської філії було виготовлено дві маскувальні сітки.

«Ми вперше плетемо сітки, і сподіваємося, що це буде нашим невеликим внеском у спільну перемогу, ми дуже хочемо підтримати захисників та захисниць, які боронять наші українські землі», - говорить волонтерка Єлизавета.

Колектив закладу вищої освіти завжди підтримує благодійні акції та допомагає робити все можливе для своєї країни, заради перемоги. Сьогодні нове покоління наших першокурсників за покликом душі долучилося до волонтерського руху Сумської філії. Разом - ми сила! Все буде Україна!».