У рамках молодіжного дозвілля курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали Молодіжний центр «Романтика», де провели весело час і зіграли в настільні сучасні українські ігри та долучилися до створення арт-інсталяції «Суми – місто мрій».

Організатором заходу є команда представників Молодіжного центру «Романтика» та Молодіжної ради при Сумській міській раді. Даний проєкт втілюється в межах Active Citizens Camp, і є частиною програми House of Europe за фінансової підтримки Європейського Союзу та адмініструється ГО "Місто Активних Громадян".

Сьогодні кожний українець має свою недосяжну, але цілком реальну мрію, сумчани не є винятком, бо тут живуть та навчаються патріотично-свідомі, сміливі та сильні люди. Наша молодь, курсанти 3 курсу Євген Трофименко та Аліна Сагайдак, написали на полотні свої мрії, які будуть прикрашати одне з полотен, як мотивація до подальших звершень: «Мріємо якнайшвидше відвідати кожен куточок вільної України. Все буде Україна!».