Провідним фахівцем відділення кадрового забезпечення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ганною Мітітєл та студентсько-курсантським Парламентом на чолі з головою Миколою Сіроштан, капралом поліції, курсантом 3 курсу було проведено у режимі он-лайн зустріч-знайомство зі студентами-першокурсниками за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність».

Під час відео конференції Ганна Іванівна познайомила першокурсників із історією та традиціями закладу вищої освіти, обговорила питання щодо організації виховного та культурно-масового процесу під час дистанційного навчання.

Микола Сіроштан представив творчу і креативну команду Парламенту, познайомив із діяльністю студентсько-курсантського самоврядування, розповів про цікаві молодіжні проекти, і запросив першокурсників долучатися до активного студентського життя.

Мея Аль Хататнех, заступник голови Парламенту та голова наукового сектору, студентка 3 курсу, в свою чергу, дала поради і закликала студентів із перших днів добре навчатися, щоб досягти значних успіхів та професійного зростання, адже саме від навчального процесу залежить їх майбутнє.

У ході зустрічі першокурсники були зацікавленими і активними. Зустріч-знайомство пройшла у дружньому спілкуванні.