Щорічно 21 вересня в Україні та усьому світі відзначається Міжнародний День миру, який був заснований ООН для того, щоб підкреслити важливість миру між усіма країнами і безглуздість війн.

Цьогорічний День миру для України має особливе значення, адже саме зараз наші захисники та захисниці боронять рідну українську землю від ворога. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. І в 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

Саме цього дня студентсько-курсантський парламент Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, зокрема, голова культурно-масового сектору, курсантка 3 курсу Марина Шака та голова інформаційно-медійного сектору, курсант 3 курсу Євген Трофименко підготували патріотичну презентацію «Все буде Україна» для курсантів 1 курсу.

Організатори заходу наголосили, що для кожного з нас слово «Мир» – це воля, злагода, радість, чисте небо над головою, рідний дім, впевненість у майбутньому, можливість спокійно вчитися та працювати на рідній землі. Тому важливо берегти любов до ближнього у своєму серці та віру в Перемогу. Слава Україні!