Відповідно до Плану роботи табірного збору та з метою організації дозвілля молоді серед команд курсантів-першокурсників Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено інтелектуальну гру «Запитай себе».

Інтелектуальна гра складалася із цікавих запитань різного характеру: «Абетка», «Вірю не вірю», «Суми – місто муралів», «Патріотичний хіт – парад», «Ми не забобонні, але…». Всі завдання були про місто Суми, в якому будуть навчатися курсанти, та Сумщину, яку представляють наші першокурсники.

Протягом півторагодинної гри команди продемонстрували свої знання, винахідливість, ерудованість, проявили стійкість характеру, дух суперництва та згуртованість, які притаманні справжнім правоохоронцям.

Найважливіше, від учасників під час гри вимагалася ефективність роботи у команді. Тому, завдяки вдало підібраним питанням на логіку, кмітливість, протиріччя, здогадку тощо, курсантам було цікаво і весело.

За результатами 1 місце посіла команда групи СФ-102, 2 місце зайняла команда групи СФ-101 на 3 місці за кількістю балів - команда групи СФ-103. Команди були нагороджені Грамотами та солодощами.