До Дня фізичної культури і спорту у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося спортивне свято за участю курсантів-першокурсників. Свято проводилося з метою спеціальної фізичної підготовки, пропаганди здорового способу життя, самоствердження і самовдосконалення особистості правоохоронця.

Організатори свята, викладачі циклу спеціальних дисциплін, підготували для учасників цікаві спортивні завдання. Команди першокурсників змагалися з настільного тенісу, перетягування канату, з міні - футболу та гирьового спорту. У загальному заліку змагань команда групи СФ-103 посіла 1 місце.

Під час урочистої церемонії нагородження директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Лукаш привітав усіх зі святом, і наголосив про важливість занять спортом, адже професія правоохоронця потребує великої фізичної підготовки, витривалості, взаємодопомоги та згуртованості. Сергій Станіславович побажав усім міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів та нових перемог.

Курсанти-першокурсники своїми успіхами і досягненнями довели, що сила духу перемагає усі негаразди та допомагає у житті.

Тож вітаємо переможців і бажаємо у подальшому лише успіхів!