12 серпня Україна вперше відзначає День молоді з усім світом. Рік 2022 для української молоді став особливим. Бо саме молодь активно проявляє себе у воєнний період, долучаючись до волонтерської діяльності. Молодь Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ не є винятком, вона вражає своїми здобутками.

З нагоди святкування Дня молоді представники студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії взяли участь у Молодіжній зустрічі «Дій» за участю органів місцевого самоврядування. Організатором даної зустрічі виступив відділ Молодіжної політики Сумської міської ради. Захід відбувся у Молодіжному центрі «Романтика».

Молодіжна спільнота мала можливість разом із представниками місцевого самоврядування обговорити різні питання щодо розвитку та перспектив молодіжної політики міста Суми під час війни. Зустріч пройшла у форматі «питання-відповіді». Під час зустрічі, міський голова Олександр Лисенко вручив Грамоти активній молоді за громадянську позицію, благодійну і гуманістичну діяльність, за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики Сумської міської територіальної громади та з нагоди Дня молоді.

Серед нагороджених була наша студентка 4 курсу за спеціальністю «Право» Євгенія Будюкова, яка є донором і входить до складу команди «Добра» Сумської філії. Вітаємо Євгенію з високою відзнакою! Пишаємося!

Дорогі студенти, курсанти та усі, хто молодий душею!

Вітаємо із Днем молоді активних, творчих, дієвих, амбітних, креативних, наполегливих та рішучих. Будьте впевненими в собі та своїх можливостях, веселими та завзятими до будь-яких справ.

Будьте відповідальними та сильними духом, щоб ваші вчинки завжди були добрими, сміливими і справедливими.

І найцінніше, залишайтеся - дружніми і єдиними. Бо тільки разом ми зможемо подолати усі перешкоди, відстояти незалежність та наблизити нашу перемогу!

Нехай ваша молодість буде часом розвитку та щастя. Мрійте, дійте та надихайте! Зі святом!