Студентка 2 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Анастасія НАУМЕНКО взяла участь у проєкті молодіжного обміну Erasmus+ «@ACTIVATE- Project on Participation of Young People Online», що відбувся 18-27 червня 2022 року у м. Фетхіє, Туреччина.

Проєкт, що фінансується Британською радою, спрямований на підвищення компетенцій молодіжних працівників щодо активізації онлайн участі молоді та безпосередньої роботи щодо розширення їх прав і можливостей. Учасниками проєкту стали молоді люди, волонтери, молодіжні лідери віком від 18 до 30 років, які володіють англійською мовою.

Цілями молодіжного обміну є створення простору для зустрічі молоді разом із метою обміну досвідом та практиками, які вони мають у своїх країнах та спільнотах щодо онлайн-участі та онлайн-активізму; налагодження зв'язків із молоддю з інших країн; навчання один у одного; створення можливості для учасників тренінгу попрактикуватися в ролі лідерів груп своїх країн, фасилітаторів міжкультурних груп та організаторів міжнародного молодіжного обміну, а також сприяння визнанню молодіжної участі місцевої молоді та заохочення стати активними особистостями серед своїх однолітків.