Реєстрація осіб (https://testportal.gov.ua/reyestratsiya-dlya-uchasti-v-mkt-mtnk/), які бажають узяти участь у МКТ та/або МТНК, триватиме з 27 червня до 18 липня включно. Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника (https://zno.testportal.com.ua/master/login)».

До 3 серпня зареєстровані учасники отримають на інформаційній сторінці «Кабінет вступника (https://zno.testportal.com.ua/master/login)» запрошення-перепустку з адресою тимчасового екзаменаційного центру (ТЕЦ).

МТНК/МКТ проходитиме в три сесії:
• основна: 10–17 серпня;
• додаткова: 7–10 вересня;
• спеціальна: 29 вересня – 3 жовтня.

Інформацію про результати основної сесії МТНК/МКТ за шкалою 100ー200 балів буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника (https://zno.testportal.com.ua/master/login)» до 24 серпня 2022 року.

У разі неявки на основну сесію з поважних причин, подати документи для участі в додатковій сесії МТНК/МКТ можна буде протягом 22–26 серпня.

Результати додаткової сесії буде оголошено до 13 вересня 2022 року.

Подання заяв для участі в спеціальній сесії вступниками, які не змогли взяти участі в основній/додатковій сесії МТНК/МКТ, триватиме впродовж 12–16 вересня.

Результати спеціальної сесії тестування буде розміщено на інформаційній сторінці «Кабінет вступника (https://zno.testportal.com.ua/master/login)» до 6 жовтня 2022 року.