Звертаємо вашу увагу на те, що добір (відбір) кандидатів на навчання до закладів освіти органів системи МВС та оформлення їх особових (навчальних справ) у період дії воєнного стану дозволяється здійснювати закладам освіти органів системи МВС.

Прийом на навчання до Сумськоі філії Харківського національного університету внутрішніх справ здійснюється на конкурсній основі за результатами внутрішніх вступних іспитів, згідно з Правилами прийому.

Для вступу на навчання за державним замовленням (курсант) до СФ Харківського національного університету внутрішніх справ необхідно обов’язково зареєструватися на порталі для кандидатів на навчання у закладах вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України зі специфічними умовами навчання: https://osvita.np.gov.ua.

Після реєстрації на порталі абітурієнтам, які не мають можливості оформити особову справу за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, не мають можливості пройти ВЛК за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, необхідно надіслати на адресу електронної пошти обраного факультету сканкопії наступних документів:
– паспорт*;
– ідентифікаційний код*;
– документ про освіту;
– автобіографія;
– анкета кандидата на навчання*;
– бланк згоди на спеціальну перевірку;
– бланк згоди на обробку персональних даних;
– фото на документи*.
* – Надсилаються першочергово.

Електронна пошта: [email protected]; тел.: 066-367-79-30 Цвітана Сергіївна

ВАЖЛИВО: Після надсилання необхідно отримати за телефоном підтвердження надходження документів.