З метою виховання в молоді шанобливого ставлення до старшого покоління та з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ разом із провідними фахівцями Ганною Мітітєл, Сергієм Товстухою та куратором взводу СФ-204 Цвітаною Скориною долучилися до заходу Головного управління Національної поліції України Сумської області.

Курсанти мали можливість поспілкуватися з ветеранами, переглянути святковий концерт за участі Заслуженого артиста України Леоніда Матвієнка, Сумського композитора, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС Олександра Пєтуха (Сумський) та духового оркестру ГУНП в Сумській області.

Разом із учасниками заходу представники філії поклали квіти до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ.

Курсанти висловили свою думку і наголосили, що ветерани, які присвятили кращі роки свого життя охороні правопорядку та боротьбі зі злочинністю, завжди будуть взірцем для нинішнього покоління. А ми в свою чергу повинні усвідомлювати, що від нас, майбутнього покоління правоохоронців, залежить те, щоб кожен громадянин України бачив у нас захисника та помічника.

Колектив Сумської філії вітає усіх ветеранів та колег зі святом! Бажає кожному здоров’я, щастя й наснаги!