Ще 26 березня 2021 року команда Сумської філії ХНУВС, до складу якої увійшли викладачі СЦППП «Академія поліції» та курсанти філії, взяла участь у відбіркових іграх чемпіонату обласної організації ФСТ «Динамо» України з футзалу по І групі за програмою змагань «Динаміада – 2021». За результатами трьох матчів проти команд в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка), УСБУ в Сумській області та Сумської обласної прокуратури наша команда вийшла у фінальну частину чемпіонату.

І 28 жовтня в Фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо» відбулися фінальні ігри чемпіонату.

Разом із командою Сумської філії ХНУВС до фіналу пройшли команди: в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка), в/ч 3022 НГУ (м. Шостка), УДС УНС в Сумській області 5/4. Змагання за перемогу було запеклим.

Першу гру команда Сумської філії ХНУВС зіграла із в/ч 3022 НГУ (м. Шостка) з рівним рахунком 2:2. А вже у другому поєдинку здобула перемогу: гра із командою в/ч 2276 НГУ (м. Охтирка) завершилась із рахунком 3:0. І третя гра з командою УДС УНС в Сумській області принесла нашим футболістам остаточну перемогу у фіналі з рахунком 5:4.

Команду Сумської філії ХНУВС нагороджено грамотою. Головного тренера команди, викладача циклу спеціальних дисциплін капітана поліції Олександра Єлшанського визнано кращим гравцем проведених змагань.

Вітаємо наших футболістів із першим місцем. Бажаємо і в подальшому грати тільки на перемогу!