Цьогорічна Всеукраїнська 16 акція під гаслом «Здорові немовлята» благодійного фонду «Серце до серця» із зборів коштів на неонатальне обладнання у дитячі лікарні України добігає кінця.

Акція «Серце до серця» - нікого не залишила байдужим, вона з кожним днем збирала все більше добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям.
Упродовж шести місяців у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ до благодійної акції «Серце до серця» долучалися, як здобувачі, так і викладачі філії.

Збір коштів проводився завдяки діяльності волонтерів закладу вищої освіти. Кожному, хто зробив благодійний внесок волонтери дарували логотип фонду — червоне серце.

Діти – це найдорожчий скарб і майбутнє нашої держави і від того, як будуть забезпечувати своєчасну діагностику передчасно народженим дітям, залежить, яким буде здоров’я всього українського народу, - зазначили волонтери.

30 вересня зібрані в дні Акції кошти будуть перераховані головою волонтерського загону студентсько-курсантського парламенту Сумської філії на банківський рахунок фонду.