З нагоди Всесвітнього Дня донора колектив Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ висловлює подяку та вітає всіх, хто здає кров заради здоров’я чи порятунку життя інших людей. Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя і наснаги, ми цінуємо ваш внесок до такої благодійної справи, як донорство.

Волонтери донорського руху Сумської філії: провідний фахівець Цвітана Скорина, викладач кафедри гуманітарних дисциплін Зоряна Мохоньок, курсант 2 курсу, капрал поліції Богдан Гайдуков, Дмитро Самусенко, Максим Паращенко, Владислав Лук’яненко, Папуша Аліна, Покровський Назар, Артем Шкурко, курсанти 1 курсу Ігор Градун, Єлизавета Шевцова, Семен Білокобиленко, Євген Зюзько, Катерина Даджин, Альона Голубченко, Анастасія Сергійко та студентки 2-го курсу спеціальності 081 «Право» Євгенія Коваленко та Євгенія Будюкова.

Саме вони протягом 2020 та 2021 року долучалися до донації для маленьких пацієнтів Сумської клінічної дитячої обласної лікарні.

Колектив Сумської філії пишається, що у нас навчається та працює така чудова і відповідальна молодь, впевнені, що донорський рух в закладі вищої освіти з кожним роком буде збагачуватися і розвиватися на благо нашої України.