У рамках дисципліни «Конфліктологія» для курсантів 2-го курсу групи СФ-201 Сумської філії проведено бінарне заняття за участю практичного психолога КУ «Центр учасників бойових дій», консультанта програми СЕТА Інни Шкафенко.

Практичний психолог охоче поділилась із курсантами досвідом застосування різних психологічних програм, які допомагають знайти правильне рішення у певних проблемних ситуаціях, у ситуаціях  з ознаками домашнього насильства. Здобувачі вищої освіти стали учасниками комплексної психокорекції, заснованої на передових досягненнях вітчизняної та зарубіжної психологій.

Також Інна Шкафенко детально розповіла про діяльність Центру, зокрема про послуги, які надає установа для учасників бойових дій та членів їх родин. Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії Надія Демиденко, дякуючи Інні Шкафенко за високий професіоналізм, підкреслила, що одним із основних факторів психотерапії залишається позитивне ставлення до дійсності, яке в значній мірі сприяє успішному вирішенню багатьох життєвих проблем.