Шановні вступники на магістратуру 081 Право нагадуємо Вам, що 02 липня 2021 року відбудеться єдине фахове вступне випробування. 

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Нагадуємо Вам, що маючи диплом спеціаліста (магістра) з будь-якої спеціальності Ви маєте можливість вступити до Сумської філії ХНУВС на магістра за спеціальністю 262 Правоохоронна діяльність БЕЗ ЗНО (складаючи внутрішні екзамени).

Нагадуємо, що вступна кампанія розпочалася з 1 липня 2021 року - обов'язкове сворення електронних кабінетів.

З 15 липня 2021 року обов'язкова подача електронних заявок для всіх вступників (які вступають за результатами ЗНО).

Кандидати на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб подають особисто:

  • документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього;
  • сертифікат (сертифікати) Українського центру оцінювання якості освіти (для вступників на основі повної загальної середньої освіти);
  • копію документа, що посвідчує особу та громадянство, iдентифікаційний код;
  • 6 кольорових фотокарток розміром 3x4 см;
  • медична довідка 086/о, виписка щеплень та виписка флюорографії (для денної форми навчання);

Для додаткової інформації звертатися до відповідальної особи за вступну кампанію у Сумській філії ХНУВС Баранової Цвітани Сергіївни (м. Суми, вул. Миру, 24, каб. 201, тел. 33-03-18).