Колектив Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучився до проведення місячника «Сумська весна 2021», який проводиться на Сумщині у зв’язку з відзначенням Всеукраїнського Дня Довкілля, Міжнародного Дня Землі, Воскресіння Христова, Дня праці, Дня Перемоги та Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища.

Організатором та ініціатором даного місячника, який передбачає приведення в належний санітарний стан місць, які не закріплені за певними юридичними та фізичними особами, є Сумська обласна організація Українського товариства охорони природи.

Тож, 22 квітня представники студентсько-курсантського парламенту та студенти 1-3 курсів влаштували «Весняну толоку» і упорядкували узбіччя дороги, що знаходиться біля парку «Хімік» та веде до Сумської міської лікарні № 5, прибрали території поза межами закладу вищої освіти.

Після активного прибирання студенти наголосили, що тільки спільними зусиллями, активною громадською позицією, своєю відповідальністю за природу ми збережемо життя на Землі і зробимо наш рідний край квітучим і неповторним. Це наше місто, і нам в ньому жити і навчатися, а чи буде в ньому чисто і затишно, залежить від кожного з нас. Не будьмо байдужими!