У межах профорієнтаційного проекту Сумської філії ХНУВС професор кафедри гуманітарних дисциплін Валентина Василенко разом із провідним фахівцем навчально-методичної роботи СЦППП «Академія поліції» (м. Суми) капітаном поліції Оленою Подойнік , студентками Юлією Ващенко і Мариною Гайдар провели виїзну профорієнтаційну зустріч зі старшокласниками КУ ССП № 29 м.Суми, основною метою якої була допомога у виборі профілю навчання і сфери майбутньої професійної діяльності.

Представники Сумської філії ХНУВС показали презентаційний фільм, надали детальну інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка курсантів і студентів, про особливості навчання у закладах вищої освіти МВС України зі специфічними умовами навчання, про строки та особливості проведення вступної кампанії у 2021 році.

Студентки Юлія і Марина розповіли майбутнім абітурієнтам про можливості, які має студентсько-курсантська спільнота в університеті щодо реалізації своїх здібностей у науковій, творчій і спортивній діяльності, а також про переваги отримання вищої освіти у Сумській філії ХНУВС та перспективи подальшого працевлаштування. Вони передали випускникам друковані профорієнтаційні матеріали та запросили відвідати освітній заклад.