Де є любов, там є життя
Любити – означає не дивитись одне на одного,
Любити – означає дивитись в одному напрямку
                                                           А. де С.- Екзюпері

14 лютого – День всіх закоханих, це чудовий день нагадати про своє кохання, або вперше освідчитись коханій людині. Адже це так важливо – говорити про любов! Кохання – це той прекрасний цвіт папороті, який шукають усі, та знаходять далеко не кожний…

Напередодні свята всіх закоханих Дня святого Валентина в читальній залі експонується книжкова виставка – інсталяція «Де є любов, там є життя», на якій представлені твори присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами.

Ми пропонуємо поринути у феєричний світ кохання разом з романами, які є в фонді бібліотеки. Для вас – дивовижні історії кохання, від романтичних до найвідверіших; ваші улюблені автори і нові імена. Справжнє кохання спроможне творити дива: піднімати людей до небес, давати сили рухатися далі та навіть рятувати від смерті. А читання романів про таке почуття неодмінно зігріє холодні зимові вечори. Заходьте до бібліотеки за книгами, які Вам неодмінно сподобаються!

Символом цього дня стали яскраво-червоні сердечка, от і ми підготували до вашої уваги книжкову інсталяцію у формі сердердечка – валентинки.

Вітаємо колег та студентів з Днем закоханих!

Бережіть любов, довіряйте, будьте терплячими,
адже любов - тендітна й потребує дбайливого ставлення.
Це велике щастя мати можливість кохати,
дарувати один одному радість спілкування.
Тоді життя дійсно стає прекрасним!
Зберігайте Ваші почуття, які гордо іменуються словом Любов!
З Днем усіх закоханих!
Кохайте і будьте коханими!