Інспектор Сумської філії ХНУВС старший лейтенант поліції Сергій Паніотов та психолог відділення кадрового забезпечення Наталія Данильченко відвідали школи м. Глухова Сумської області.

Працівники філії завітали до чотирьох загальноосвітніх шкіл та побували у Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою. Саме цей заклад є надзвичайно важливим для філії, адже абітурієнтам, які вже мають достатню фізичну підготовку, дуже легко буде пройти всі етапи відбору на навчання за державним замовленням.

У кожній школі діти були дуже активними: задавали безліч питань, відео про курсантів дивилися двічі і з величезною цікавістю слухали інформацію від лекторів.

А ми нагадуємо, що триває електронна реєстрація на вступ до лав курсантів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ!
Аби поповнити нашу родину - необхідно подати online анкету на веб-порталі, який призначений для електронної реєстрації кандидатів на навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання https://osvita.np.gov.ua/ Або звернутися за допомогою до провідного фахівця Сумської філії ХНУВС за телефоном (066) 45-88-018 (Цвітана Сергіївна).

Чекаємо саме на тебе!