Допомога своєму ближньому в усі часи становить фундамент доброти і людяності. Частіше за все, саме вона і стає «рятівним колом» або «чарівною паличкою» для того, хто вірить в чудеса.

Напередодні Дня благодійництва в Україні викладач кафедри юридичних дисциплін Цвітана Баранова зв’язалась з місцевою волонтеркою Ксенії Гриник. Остання розповіла, що в неї є лист від дівчинки з багатодітної родини, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. І вже через день викладачка передала дівчинці разом з солодощами такий бажаний подарунок – бездротові навушники.

«Я прошу кожного, хто читає повідомлення в соцмережах про прохання допомоги, про збір коштів, про діяльність волонтерських груп – долучайтеся. Хоча б раз на місяць не купіть собі горнятко кави, а ці 30 чи 50 гривень віддайте тим, хто цього потребує. Я дякую Ксенії за те, що вона об’єднує більше тисячі людей задля здійснення будь-якої дитячої мрії. А також дякую своїм батькам, що з самого дитинства посіяли в моєму серці зерно доброти», - прокоментувала Цвітана Сергіївна.